Urgentně sháním schopného fotografa, který si s fotkami a jejich úpravou pohraje a přesto nebude chtít 15.000 za celodenní focení. Studentům fotografie se nebráním.
Předem děkuji za nabídky a ukázky portfolia.
Dobrý den, rád bych Vám nabídl své služby. Budu rád, když se podíváte na můj profil nebo www stránky. Rád Vás budu doprovázet během Vašeho svatebního dne.
S úctou Vojtěch Podstavek
Dobrý den,
Váš termín mám volný. Jsem absolventkou fotografické školy :-). S úpravami a retuší kosmetických nedokonalostí není problém. Při fotografování svateb mám hlavně reportážní přístup, to znamená, že se snažím nerušit a všímám si i okolního děje, zajímavých momentů a lidí (viz. poslední foto - také ze svatby) Do zprávy Vám ještě pošlu ceník.
Mariana Ryšavá
Dobrý den,
termín máme ještě volný :) klidně se podívejte na naši tvorbu, kterou máme na webových stránkách.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Krásnou neděli přeji. Váš termín mám prozatím ještě volný a zkušenosti z Kutnohorska / Čáslavska také. ;-) Zasílám krátkou zprávičku. Mějte se moc hezky. Petra
Nabízím své báječné služby 100% spolehlivého fotografa. Jako bonus pro klienty mám za super cenu vlastní fotokoutek s fotobudkou pro automatické fotografování selfies svatebních hostů s okamžitým tiskem fotografií, něco ála Smilebox/Fotonaut :-) Více v mém profilu a na webu.