Svatební fotograf 26.6.2021, Beroun

Dobry den, hledam fotografa na svatbu na statku v terminu 26.6.2021. Děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a rád svatbu nafotím. Veškeré informace mám na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, kdyztak se take pridavam;) muzete kouknout na webu, kde se dozvite vse potrebne a pokud by Vam nebylo cokoli jasne, urcite napiste;)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín mám volný, hlásím se. Z Prahy 5 to mám do Berouna kousek :) Mrkněte ke mně a když se Vám bude moje práce líbit, ráda se domluvím na předsvatební schůzce. S pozdravem Veronika Tvrdá
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, ráda vám svatební focení nabídnu, termín mám stále volný :) Svatební galerie naleznete na mém webu, do zprávy vám pošlu více informací. Budu se těšit na vaši odpověď Terka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný. Když vás zaujme můj styl focení, rád vám svatbu nafotím a mám to k vám kousek :) Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography. Jestli hledáte pohodáře, se kterým se budete cítit příjemně, tak jsem ten pravý :) Mějte se pěkně Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Pokud jedu někam dál, účtuju jen polovinu cesty, aby náklady za dopravu nebyly tak vysoký. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Váš den nafotím 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný a ráda bych nabídla své služby. Na mou práci můžete kouknout zde na webu V případě, že vás zaujme, neváhejte a kontaktujte mě. Ráda s vámi vše proberu. Hezký den Michaela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný a pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?