Dobrý den,
hledám fotografa/fotografku na nafocení naší svatby. Obřad začíná v 13.30 na radnici v Liberci. Máme představu o cca 3 hodinách focení - obřad, skupinové foto, foto novomanželů, začátek svatební hostiny.
Předem děkuji za Vaše reakce. :-)
Krásný večer Aleno,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý večer, moc ráda přijedu vyfotit vaši svatbu. Nafotím vám svatbu podle vašeho přání ovšem s vlastními nápady, ať máte originální fotky. Mé portfolio naleznete na FB stránce viz níže a na mém profilu. Dejte vědět jak jste se rozhodli ať se můžeme domluvit předem co a jak, cena se odvíjí od toho, co požadujete. Lenka Hoffmannová
@alena93 Dobrý den Aleno, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Dobrý den,
Jsem fotografka z Prahy, původem však z Jablonce, Liberec také znám.
Mám volný termín a ráda Vám svatbu nafotím.
Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce.
Má cena je v tomto případě 1500 kč za hodinu fotografování.
Hezký den, Anna.
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman