Svatební fotograf, 22.6.19 do 8.000 Kč - Náchodsko

Prosím o zaslání cenové nabídky... děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v tomto termínu mám volno. Jsem z Prahy, ale není problém se domluvit a dorazit :) V případě zájmu mrkněte na moje webovky .) Přeji pěkný víkend, Simona
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a ráda Vám nafotím Vaši svatbu. Do zpráv jsem Vám poslala ceník a webové stránky, pokud Vás moje tvorba zaujme, budu ráda za jakoukoliv odpověď. Marcela :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný a pokud vás má práce zaujme, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
@k_kata Přeji krásný den, Váš termín mám zatím volný, tak přikládám ceník a níže naleznete i odkaz na web. Budu se případně těšit. Zdravím :) Pavla
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?