Dobrý den,
plánujeme svatbu 21. července 2018. Svatba bude probíhat v katedrále sv. Václava v Olomouci a hostina v okolí Olomouce.
Chtěla bych se zeptat zda by bylo možné vyfotit nám převlékání, obřad a tradice. Případně udělat i pár fotek z odpolední zábavy.
Na kolik by zrealizování mé představy vyšlo?
Měla bych dotaz ještě ohledně videa. Ráda bych měla krátké video ze svatby sestavené z nejdůležitějších momentek, zabýváte se tímto také?
Děkuji za odpověďi
Jana Serynová
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
Dobrý večer Jano, prohlédněte fotografie a když se budou líbit...svatbu v katedrále bych fotil moc rád, stačí se ozvat a domluvit se na všem podstatném.
Standa Matouš
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Moji práci a další informace najdete na stránkách (dole pod příspěvkem).
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den, @jana_serynova
Rádi pro Vás zařídíme vše okolo:
- FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz!
- VIDEA - styl Cinema, 4K rozlišení! Poslední ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=eNbfY...
- FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany).
- v letošním roce profesionální FOTOKOUTEK ZDARMA při objednání fotografa i kameramana na celý den!
Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK...
Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
S přáním krásné svatby,
Váš tým ZachyťTo.cz - Foto a Video :)
@jana_serynova Dobrý den, rád bych Vám nabídl mé fotografické dovednosti. Mám velké zkušenosti s focením církevních obřadů v kostelech. Budu rád, když si prohlídnete můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem Vojta :-)
@jana_serynova
Dobrý podvečer Jano,
uvedený termín mám volný. Na mých www najdete potřebné informace včetně ukázek. Další dotazy v případě zájmu ráda zodpovím.
S pozdravem Lucie
Dobrý večer, můžeme vám nabídnout kompletní záznam, jak foto tak video. Koukněte k nám na webovky, můžete se podívat na naše práce a v případě zájmu budeme rádi když nám napíšete.
Dobrý den,
váš termín mám volný a pokud vás mé fotografie zaujmou, mohu vám být jako fotografka k dispozici.
Mé portfolio a ceny na jdete na webu.
Přeji hezký zbytek dne Markéta Peterková
Dobrý večer,
děkuji všem za nabízené služby, již mám zvoleného fotografa, proto není třeba posílat další nabídky..
Přeji úspešný rok 2018
Jana Serynová
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení ☺️
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomášek Foto