Dobrý den, sháním svatebního fotografa na svatbu s termínem 18.7. 2020 z Prahy, Berouna nebo okolí. Jedná se o focení venkovní svatby v zahradě cca od 12-24 hod.
Díky za případné tipy.
@kaylla
Dobrý den,
Vámi zvolený termín mám aktuálně volný. Do zpráv si Vám dovoluji zaslat další informace.
Děkuji, přeji krásné pondělí.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový předsvatební focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby.
Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
Hezký den,
jsem z Prahy 5, čili do Berouna to mám, co by kamenem dohodil - cestovné neúčtuji. Termín volný, ráda se Vás ujmu ;)
S pozdravem
Veronika Tvrdá
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@kaylla
Dobrý den,koukněte na mé fotky a budou-li se líbit, rád přijedu.
Více posílám do Vaší soukromé pošty.
Více informací najdete na webových stránkách pod tímto příspěvkem.
Patrik Schöber
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout.
Budu se těšit
Lukáš
#fotkapronevestu
@kaylla
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Fotografování venku mě moc baví, zvlášť když je to na zahradě nebo v sadu.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
@kaylla
Dobrý den slečno Kayllo,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den, nemáte to rozhodování jednoduché, mezi tolika nabídkami 😊 Koukněte kdyžtak i na můj účet a web, také mám tenhle termín volný 😊 Hezké přípravy a pohodovou svatbu, Lucie
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád vám udělám zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vašeho velkého dne.
Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu.
Díky
Jakub
:-)
Dobrý den, 👋
Váš svatební den,
budu ráda fotit třeba celý den.🌞🌙
Fotografů je nás mnoho,
vyberte si pouze toho,
jehož tvorba Vás víc chytí,🎣
když jím budu já, můžete mě míti.🎉
Podívejte se na stránky webové,
Fotografky Martiny Plichtové.📸
Zdravím a i já se přidávám k zástupu :)
Termín mám volný a ráda nafotím Vaši svatbu, pokud se Vám moje práce zalíbí. Mrkněte na můj web, kde najdete všechny potřebné informace.
Díky a přeji krásný večer
Zuzka Č.