Svatební fotograf 17.6.2017

Profilova fotka
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda je ještě někdo volny na focení svatby v Jilešovicich v penzionu kamenec.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. Budu se těšit Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@lindakleinova Dobrý den, také mám termín volný. Pokud vás zaujme moje práce, pište. Svatební alba najdete u mě na webu nebo zde na beremese.cz, kde mám i hodně referencí od nevěst. Hezký večer, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný. Jsem z Ostravy, takže do Jilešovic to mám celkem kousek. Pokud by se Vám moje tvorba líbila, ráda přijedu. Zatím posílám pár fotek na ukázku a ceník a info do zprávy. Mariana Ryšavá
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný a rád Vám jej nabídnu. Stačí mi napsat a určitě se domluvíme. Zatím přeji krásné svátky, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám volný termín, portfolio najdete na webu. V případě zájmu se ozvěte. Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?