Dobrý den,
sháníme svatebního fotografa :-) termín máme 17.6.2016 a naše svatba se bude odehrávat v hotelu Myslivna v Brně.
Pokud máte volný termín pro tento den, prosím o Vaše nabídky svatebního focení nejlépe zde do soukromé zprávy nebo potom odkazy přímo na vaše stránky k nahlédnutí. :-)
Děkujeme..:-)
Dobrý večer,
také hlásím volný termín. V Brně fotím často, jsem z Kroměříže, takže dojezd není problém. Pokud by Vás zaujala moje práce (více na FB a webu), ozvěte se ;)
Filip
@missy_x Dobrý den, ten pátek máme ještě volný a jsme přímo z Brna, veškeré info najdete u nás na webu. Kdybyste se chtěli třeba nezávazně sejít, rádi zajdeme někam na kafe a můžete si nás proklepnout;)
Jindřich a Pavla Nejedlí
Dobrý den,
Váš termín máme zatím volný, rádi bychom Vám tedy nabídli naše služby. Podrobnější informace Vám pošlu do zprávy.
S přáním pěkného dne
AP Fotostudio
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
@missy_x
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek