Ahoj všichni,
sháníme na svatbu 14. 8. 2021 svatebního fotografa z Moravskoslezského kraje, nejlépe okres Nový Jičín.
Buděme rádi za jakékoliv doporučení či tip. Vím, že to je dost dopředu ale nechceme to nechávat na poslední chvíli a pak brečet, že nemůžeme nikoho sehnat 😀
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný a rád vám svatbu nafotím.
Nejsem sice z Nového Jičína, ale není problém dojet.
Všechny potřebné informace nejdete na mých stránkách nebo na fb profilu jakub kruliš photography.
Vše se dá individuálně doladit a na všechny případné dotazy rád odpovím :)
Pěkný den,
Jakub
Dobrý den, Váš termín mám volný a pokud se Vám bude moje práce líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Navíc mám k dispozici i fotobudku se spoustou rekvizit. Více informací zasílám do zpráv.
@abee Dobrý den,
gratuluji k rozhodnutí :) Věřte že tak brzy to není, teď chodí na léto 2021 zvýšený objem objednávek (osobní zkušenost). Prosím podívejte se na moji práci a když vás osloví napište mi, rád se s vámi potkám osobně :)
@abee
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Pokud jedu někam dál, účtuju jen polovinu cesty, aby náklady za doporavu nebyly tak vysoký. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
@abee
Dobrý den,
moc Vám i Vaší nastávající gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou.
Podívejte se na naše svatební stránky https://az-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno včetně ceníku. Focení svatby celý den za krásných 10 000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
Kromě klasického focení nyní
nabízíme také pronájem fotokiosku i s profesionální obsluhou za akční cenu 6900,-Kč s neomezeným tiskem, viz. https://fotokoutek.fun/fotokiosek/.
S pozdravem Matěj Škraňka, AZ-fotoslužby