Svatební fotograf 1.9.2018, Světlá nad Sázavou, Humpolec, Havlíčkův Brod a okolí

Sháníme svatebního fotografa na uvedený termín, prosím nabídněte, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-) Těšíme se na vaši odpověď Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já si dovoluji připojit se ke kolegům se svou nabídkou.:) Více informací na webu či kartě, budu se těšit.:) Márty
Odpovědět
Profilova fotka
@luciadc Dobrý den, Váš termín mám volný a rád nafotím Vaší svatbu. Ukázky mé práce a další informace naleznete na mém profilu, nebo webových stránkách. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se přidávám ke kolegům. Termín mám volný a rád Vám, v případě zájmu, budu k dispozici. Více fotografí + informace najdete na mých stránkách. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem Filip Fojtík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobý den, termín máme volný. Rádi přijedeme. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nafotíme Vaši svatbu. Nabídku posílám do SZ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bude mi potěšením zdokumentovat váš svatební den. S přáním pěkného víkendu Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojíme se k nabídce...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se a domluvíme podrobnosti. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den jezdím po celé ČR, ráda Vám svatbu nafotím :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám mé fotografie zalíbí, ráda Vám budu k dispozici :) Veškeré info najdete na mých stránkách (viz níže v příspěvku).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. Podívejte se na naše stránky a pokud se Vám zalíbí naše fotky na kterých dokumentujeme radost a neopakovatelný okamžik, neváhejte a napište nám. Jsme z Havlíčkova Brodu, tak není problém přijet a domluvit si podrobnosti. Budeme se na Vás moc těšit. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Prajem pekný deň. Tomas
Odpovědět
Profilova fotka
@luciadc Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám nabídku do zprávy. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciadc Dobrý den, ráda bych vám nabídla volný termín.
Odpovědět
Profilova fotka
Váš termín volný mám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem se svatebními rekvizitami. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou, řekneme Vám co a jak. Podívejte se na naše svatební stránky AZ-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno, i ceník. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy. S pozdravem, Matěj Škraňka AZ-fotoslužby
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný a pokud by se Vám má práce líbila, budu rád, když se mi ozvete. Krásný den Jirka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?