Zdravím, hledám šikovného fotografa který by zachytil naši svatbu dne 1.6.2018. Ráda bych někoho kdo rád fotí venku, přírodu a podobně. Prosím o ukázku fotek a o cenovou nabídku za svatbu od příprav po zachycení prvního tance :). Děkuji.
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Krásný den,
rádi Vaši svatbu nafotíme. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den,
velice ráda bych Vaši svatbu nafotografovala. Beskydy mám prochozené a Ostravu mám blízko. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací a fotek navštivte můj web. Budu ráda, když se ozvete :-)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den, termín mám volný a rád Vaši svatbu nafotím. Jsem přímo z Ostravy a v Beskydech fotím velmi často.
Veškeré informace naleznete na mých webových stránkách (včetně ceníku).
S pozdravem
Martin Hnátek
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Dobrý den,
Váš termín mám volný a pokud vás má práce zaujme, ráda přijedu.
Portfolio a ostatní informace najdete na webu, nebo fb profilu.
Přeji hezký den
Markéta Peterková
Dobrý den, věnujeme se jak FOTO tak VIDEO produkci. Po dohodě fotky do týdne, video do 2 týdnů. Možnost i expres foto malé ochutnávky do 24 hod. Pokud máte rádi pohodový přístup a možnost dořešit cenu individuálně na míru, pak určitě napište a třeba najdeme společnou cestu. Hezký den Tým AMAKA manželé Adamcovi
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby.
Jsem profesionální fotografka z Prahy, s klienty mám přátelský vztah a fotografování je nejen moje práce, ale i vášeň.
Pokud by Vás zajímalo mé portfolio, mrkněte na mou webovou stránku.
Přeji krásný den a hodně štěstí ve výběru.
Simona
Zdravím,
moc rád fotím venku v přířode a proto nabízím své služby :). Na stránkách naleznete informace i cenách i alba, na FB nejaktuálnější fotky a hodnocení. Kdybyste měla ještě jakýkoliv dotaz, rád jej zodpovím :)
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo