Dobrý den,
Rádi Vám nabídneme naše služby, když se Vám naše fotky zalíbí. Ceník a další potřebné informace najdete na našich stránkách.
S pozdravem Lukáš & Martin
@pampeliska14 Přeji prima den, termín vaší svatby máme volný a v jižních Čechách jsme pečení vaření - a máme to tam moc rádi. :-) Jmenujeme se Renard Production, fotíme ve dvou celý den, konkrétní hodiny práce nepočítáme a celkem odevzdáváme minimálně 300 upravených fotografií. Do interní zprávy vám posílám kompletní nabídku včetně ceny, a pokud by se vám naše práce líbila, můžeme klidně zajít na kafe a domluvit se. A přejeme krásný zbytek svátků! :-)
Dobrý den, tento termín mám zatím volný. :)
Na svatby jezdíme fotit ve dvou, takže máte zachycení všech okamžiků pojištěno. Z celodenního focení odevzdáváme cca 450–550 fotografií. Fotíme až 16 hodin (bez příplatku).
Na naši práci, ceník a reference se můžete kouknout na webu. :)
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který najdete na mé stránce. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
@pampeliska14 Dobrý den, rád bych Vám nabídl mé fotografické služby. Budu rád, když se podíváte na moji tvorbu a webové prohlížeče. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S úctou Vojtěch Podstavek
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman