Svatební foto Ing. Jiří Šlemar. Máte nějaké recenze?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj, nemáte někdo fotky od tohoto fotografa nebo nějaké recenze, apod.? Prosím o cokoliv, na jeho stránkách člověk moc nevidí.
Odpovědět
1
2
@otesanek Na zámku Mělník máte na výběr pouze ze dvou fotografů, přičem jeden z nich se na svatby ani nespecializuje. Takže výběr je velice omezený.Já byla ráda, že na ostatní focení jsem měla povolenou svou původní fotografku.
Odpovědět
Lukianna: Nemyslím si, že je nutné, aby tu měl člověk svou fotku, aby si ostatní udělali názor. Já sem fotku nevkládala ze dvou prostých důvodů- jednak jsem chtěla napsat pouze jeden jediný příspěvek a jednak nechci na serverech zveřejňovat své fotografie...Ničí jméno nešpiním, pouze jsem vyjádřila svůj názor, tak jako každý zde. Jméno si každý člověk dělá sám svými činy... Milé holky, ke všemu výše napsanému mohu pouze dodat: Nejmenuji se Cervenková a taky už nejsem slečna ;-) , jak píše pan Šlemar, nemám potřebu někoho vydírat ani jsem ničím nikomu nevyhrožovala a nevyhrožuji- naopak zámek, kde jsme se s mým mužíčkem brali, je naprosto skvělý, lidi tam jsou úžasní a svatbu umí zorganizovat naprosto dokonale (kdo bude chtít reference, pošlu zprávou- nechci v rámci této diskuze psát, o jaký zámek se jedná).... ale jak říkám, za člověka mluví činy..Takže když člověk vyjádří svůj názor, může mu přijít také takovýto mail: "Dobry den, timto Vas zadam o zaslani korespondenci adresy pro zaslani občanského právního sporu ohledne pomluvy, nezaplacene pohledavky a podvodneho jednani z vasi strany. Timto Vas zadam o zaplaceni castky 2400,-Kc, V pripade, ze nebudete reagovat a castku nepoukážete na nas ucet podame na Vas zalobu. Preji krasna a hezky den. jš " (nutno dodat, že služby byly objednány a hrazeny pouze na zámku) ...více se nebudu vyjadřovat, ať si každý udělá svůj názor, na který máme všichni právo. Mějte Hezký večer ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Možná bych nemusela, ale mám neuvěřitelnou tendenci se k tomuto tématu také vyjádřit. Pana Šlemara neznám a znát ani nebude, každopádně jsem si přečetla celou diskuzi ještě před zásahem adminů, takže včetně příspěvku pana Šlemara a musím říct, že i když někoho může vyfotit pěkně, svůj styl vyjadřování by možná pozměnit mohl. Protože pomlouvat manžela skoro čerstvé nevěstě a navážet se do něj mi zrovna jako profesionální přístup nepřipadá. Je tu tak moc lidí, že je logické, že si každý nepadne do noty, ale protože se panu fotografovi nelíbilo co zde bylo napsáno, šlo myslím volit i jiná slova, než takhle "brutálně" se do manželů navézt. Z internetu se dá těžko soudit, ale dle mě to byla ukázka arogance a kdybych o něm jako fotografovi někdy uvažovala, toto by mě utvrdilo vyhnout se mu obloukem... Ještě bych se pak mohla třeba dočkat žaloby že? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mison uživatelka YHOBKA má svatbu focenou od něj.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Milé nevěsty, ráda bych také přidala do vínku a rozvířila vody tohoto "tématu". Svou svatbu mám již profesionálně nafocenou od fotografa, který nám byl doporučen fotky jsou k vidění v mém albu - profík každým coulem! Pana ING. Šlemara, jsem "našla" v akci na Slevomatu, a zakoupila si díky Bohu POUZE ateliérové focení mne, manžela a dítěte - zkrátka rodinná foto. Práci resp. výsledná fota mohu hodnotit pouze z jeho webu - kam předpokládám vkládá jen své NEJ kousky. Na focení v ateliéru jsme se celá rodina těšili, je to taková naše rodinná tradice - každý rok se fotíme. Napřed s bříškem, pak v roce dítěte a ted ve dvou letech - pan ING. Šlemar. Dojem z ateliéru - negativní. - Špína, prach, nepořádek - Prezentuje se, že fotí rodiny - ale nemá k dispozici jedinou "kulisu/hračku" nedovede vymyslet s čím a jak dítě vyfotit apod. Převzetí fotografií - tragédie. Pan ING Šlemar mne informoval o tom, že fotky budou k převzetí tendy a tendy na té a té adrese. Vzhledem k velkému vytížení jsem chtěla pro fotografie (předem v plné výši uhrazené) poslat svého kurýra. Toto mi pan ING. Šlemar odepřel a téměř se mi vysmál, jelikož prý zakázky má podle OBLIČEJŮ nikoliv podle JMEN!!! No s nevolí, ale rozhodla jsem se pro fotografie jet osobně. Předem jsem pana ING. Šlemara tel. kontaktovala a ujištovala se zda někdo na uvedené adrese bude a zda jsou připraveny fotografie. Jeho odpověď byla ano jsou!! Na místě - v jakémsi - architektonickém ateliéru jsem dostala na stůl 3 složky ať si vyberu která je naše! Světe div se ani jedna naše nebyla! Překvapený kolega pana ING. Šlemara, se pokusil celou záležitost prověřit. Já jsem byla vyzvána at počkám. Čekala jsem cca 20 minut a dozvěděla jsem se, že fotky tam nejsou, a že mne bude večer pan fotograf osobně kontaktovat. Jak byste se cítily? Naštvané? Vytočené? Panu ING. jsem ihned volala a položila mu OSUDOVOU otázku: zda tento servis je běžný, nebo zda takovýto servis dostávám protože, jsem si zakoupila slevový kupón! Nic neslušného, pouze dotaz. Pan ING. Šlemar se tímto dotazem cítil velmi dotčen a uražen. Výsledek je ten, že namísto omluvy a dodání fotek na základě této nepříjemnosti na vlastní náklady pana fotografa jsem se dozvěděla, že mi fotky prostě nedá. Jelikož jsem ho urazila a on s takovými jako já spolupracovat nebude. Tudíž jsem vyhodila cca 700,-- za účes a oba s manželem jsem si brali zbytečně 1/2 dne volna. Nepočítám již ani dopravné, parkovné a čas strávený při "vyzvedávání" fotografií. Hodnotu poukazu se pan ING. dušuje vrátit. Jelikož s panem fotografem není možná domluva a je stále dotčen a fotky nám nedá, zkusila jsem požádat o pomoc APF, kterou je členem, tím jsem se dle ING. Šlemara dopoustila vydírání jeho osoby. Stejně jako uživatelka @kasenky jsem byla nazvaná podvodnicí co ho připravila o zisk a chce korespondenční adresu jelikož vše řeší s právníkem. Milé nevěsty, maminky a vůbec všichni, kdo uvažujete o službách pan Ing. Šlemara - zvažte to! Já si skočím do ateliréru znovu, ale svatbu znovu organizovat nebudete, nenechte si tento den zkazit... A k těm titulům, není Ing. jako Ing. Důležitá je úroveň a tu já při své zkušenosti s tímto člověkem skutečně postrádám!
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to je mazec...někdy fakt člověk netuší, do čeho jde...
Odpovědět
@lenickan jen do něj, leni, takové chování je totálně neprofesionální..ještě bych o jeho prkatikách informovala ČOI, plus mu zařídila nějaké kontroly, třeba z finančáku, už jen pro tu legraci, aby věděl jak se má k zákazníkům chovat..
Odpovědět
wow, tak to je tedy opravdu tragédie se nechat tímto fotografem vyfotit. To je jako kdyby fotil strejda starým mobilem :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Škoda, že admin smazal vyjádření p. Ing... :-D Nějak by mi to "dokreslilo" celou situaci. Nejhorší na tom všem opravdu je, že Vám ty fotky už nikdo znovu nenafotí :-( Je mi to opravdu moclíto a na druhou stranu jsem otřesená, co je kdo schopen považovat za kvalitní služby akvalitní a profesionální chování... Někdy až k smíchu... :-( Z vlastní zkušenosti mohu opravud doporučit tyto dva fotografy: JAN VELETA a KATEŘINA FALTÝNKOVÁ. Bez osobní zkušenosti mohu napsat, že velice kvalitní práci a dobré recenze mají manželé MLÝNKOVI, ZUZANA SCHARF a LUCIE RÝDLOVÁ. Všem nevěstám hodně štěstí a méně stratostí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Po tom, co jsem viděla jeho prezentaci na webových stránkách, musím opravdu říct, že NENÍ O CO STÁT... Je přece rok 2012...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nakonec nemáme ani fotografie ani vrácené peníze za zakoupený "zlevněný" voucher. To byla tedy opravdu zkušenost k pohledání...
Odpovědět
Článek se načítá
@martinasamkova na Lucii Rýglovou rozhodně dobré reference nejsou, doporučuju přečíst diskusi cca od strany 7 http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
Profilova fotka
@lenickan A jak to teda celé dopadlo jestli se můžu zeptat? Předpokládám, že pan Šlemar asi rozum nedostal že? Je smutné jak srážka s takovými lidmi vždycky dovede člověku zkazit naládu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@maa30 Děkuji za reakci, přečetla jsem si několik komentářů k této fotografce. Je ale pravda, že i pozitivní reference v diskusi najdeš... Moje známá s ní byla spokojená při focení "rande" a následně svatby. Je ale pravda, že já osobní zkušenost nemám, což jsem uvedla. Vždycky záleží na domluvě a na člověku.... Prostě má ty reference dobré i špatné. Potom záleží na každém, zda si jí objedná nebo ne... Když jsem si tady četla ty komentáře k diskusi na téma Ing.Šlemar, byla jsem minimálně zhnusená ato i jeho prezentací na svém webu. Nicméně i na tohoto fotografa najdeme pozitivní reference, což mě VELICE převkapuje, o dost víc než to, že kladné/negativní reference najdu i na Lucii :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@limda jak to dopadlo? Zatím to vypadá tak, že nemám fotografie ani peníze... Pan ing. fotograf nekomunikuje. Volala jsem i na Asociaci Prof. Fotografů a nejsem první, kdo si tam na něj stěžoval... Pokud nedostanu zpět peníze tak to předám ČOI, todle je totiž už opravdu vrchol, nemůžu se přeci nechat jen tak okrást a mlčet?!
Odpovědět
Profilova fotka
@lenickan To naprosto chápu. S tou ČOI bych neváhala, obzvlášť pokud nejsi jediná kdo s ním má problém. Vážně držím palce ať dostaneš aspoň ty fotky... já už bych ve tvé situaci měla chuť vraždit, zvlášť když jde o fotky ;-)
Odpovědět
@kasenky Vašeho fotografa sice neznám, ale co se týká kvality fotek, tak absolutně stejně katastrofálně dopadly fotky od Ivy Trčkové! Máme zničené svatební vzpomínky a nebýt kamarádů aspoň s kompaktama, tak nemáme vyfocenou ani restauraci, ani svatební auto, ani celý dort, ani svatební polibek, ani můj make up, ani účec.... Fotky jsou přepálené, rozostřené (buď je lehce ostrý manžel a já rozmazaná nebo naopak),paní je totálně bez nápadu, neumí si absolutně naštělovat lidi tak, aby za nimi bylo pěkné pozadí (takže místo toho, aby byl vidět hrad, tak stojíme před jakousí zdí, na které jsou 2 cedulky WC, smotané hadice a cedulky info a první pomoc, fotky prstýnků dopadly tak, že se jedná pouze o jakési fialové rozmazané zrnící čmouhy... jediná úprava jejích fotek spočívá v tom, že je převede ze surového formátu do JPG a tím to hasne... žádné doostření, úprava barev, případně ořez fotek.... Fotky jsou nevycentrované, chybí nám na 98%fotek celé nohy (a tím pádem i krásné dlouhé šaty).... Opravdu nedoporučuju pani Trčkovou z Rychvaldu, a to na základě vlastní velice nepříjemné zkušenosti!!!
Odpovědět
@lenickan Držím pěsti, aby alespoň úřady pomohly celou situaci vyřešit... Řešili jsme také něco podobné, a i když nás to stálo hoooooodně nervů, nakonec se vše podařilo zdárně vyřešit.... Tak pevné nervy a hurá do boje! Takový lidem, jako je onen Ing. to nesmí jen tak procházet! Držte se!
Odpovědět
Ráda bych přidala info o své zkušenosti s panem fotografem Šlemarem. Není to zkušenost z focení svatby, ale to snad nevadí, doufám, že přesto pomohu lidem se vyvarovat libovolné spolupráce s tímto člověkem. Zakoupila jsem voucher své tetě k narozeninám, aby se nechala vyfotit s vnoučkem. Teta se řádně objednala telefonicky, ještě potvrdila mailem, několik týdnů předem a pak ještě pár dnů předem volala, aby si ujistila, že je vše ok. Při telefonátu zjistila, že objednaná není, byl jí tedy nabídnut jiný termín a přesto, že p.fotograf měl na tetu kontakt, když přijela do atelieru ... nikdo tam nebyl, pouze cedule, ať se všichni přeobjednaní, že z osobních důvodů nemůže být přítomen. Teta cestovala z chaty od hranic, s malým dítětem, v obrovském vedru ... 2x nedodržený termín, rozhodli jsme se pro variantu požádání penez, žádné další focení jsme domlouvat nechtěli. Dál již moje zkušenost odpovídá výše uvedeným negativním komentářům. Pan fotograf se choval při osobním řešení situace naprosto neprofesionálně, křičel na mě, obviňoval mě ze lží (měla jsem vše v mailu potvrzené), překrucoval skutečnosti ... čekala jsem alespoň omluvu, on focení 2x nedodržel a sám nezavolal, aby nás přeobjednal, měl prostě peníze na svém účtě a tím to pro něj skončilo. Nakonec mi peníze v afektu vyndal z kapsy na stůl a já odešla, ale ještě hodinu jsem přemýšlela, jak může někdo takto překrouceně vidět svět a myslet si, že má právo se chovat k okolí s takovým naprosto nepřijatelným způsobem.
Odpovědět
@lenickan já dnes peníze za nedodržené focení od p.Šlemara dostala, i když to stálo dost nervů a otřesný zážitek při osobním řešení s ním... poučení z toho mám, nakupovat pouze na slevových portálech, které jsou pojištěné ... můžete tak jednat přímo se serverem, kde jste nakoupili a peníze se Vám vrátí bez problémů zkuste se v tomto případě nevzdat a obrátte se na slevový portál a řešte to přes něj .. pokud to nepomůže, napište na Asociaci portalu hromadneho nakupovani "spotrebitel@nakupujemehromadne.cz", kde mi pomohli, popiste jim svuj problem a oni poradí, jak dál takovým lidem opravdu nesmí procházet okrádání lidí a jejich zastrašování
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?