Dobrý den,
sháním fotografa na naši svatbu, která bude 13.února na Frýdeckém zámku :-) Nechceme celodenní focení, spíše tak 3 hodinky obřad+ společné fotky. Jestli víte o někom dobrém a ne moc drahém prosím napiště mi sem. Děkuji :-)
Dobrý den, pokud budete chtít, mohu Vám svatbu nafotit, 13.2. je velmi oblíbený termín, zatím ale u mě stále volný :-) nabízím i krátké focení (obřad, novomanželské fotografie (jen Vy dva) a skupinové fotografie), navíc jsem z Ostravy, takže to mám opravdu kousek. Na osobní schůzce nabízím i možnost předsvatebního focení zdarma. Můj ceník naleznete na mém webu pod "nabídkou", ale i zde na beremese. Těším se na Vaši odpověď,
Mariana Ryšavá
Dobrý den, taky hlásím volný termín a přikládám na ukázku fotky ze zimy (foceno v únoru 2010). Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Za mě doporučuji výbornou fotografku Kateřinu Bartoň.
Fotila mi malýho, známým svatbu. Její web je nyní v rekonstrukci a tak není vloženo příliš mnoho fotek, ale věřím, že se určitě domluvíte, pokud tedy bude mít volný termín. Ochotná, sympatická mladá paní. Cenově dostupná!
@makisykes
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Inspirujte se v mém portfoliu na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobrý den,
tento termín mám volný a rád bych Vám tímto nabídl své služby. Více informací o svatebním focení a také fotografií naleznete na mých stránkách :-)
S pozdravem
Martin Kubečka