@marketaotahal
Hezký den,
ráda bych Vám nabídla svou tvorbu. Svatby fotím tvůrčím a netradičním způsobem, vyhledávám momenty plné emocí. Ceník a fotografie z jiných svateb naleznete na mém profilu na beremese. V ceně kteréhokoli balíčku je přesvatební konzultace, potištěné DVD a (v případě sobotních svateb) zajištěn náhradní fotograf stejné kvality a ceny v případě nenadálých událostí.
Mariana Ryšavá
Dobrý den,
také přidávám svou nabídku. Váš termín svatby mám ještě volný. Více mých fotografií a ceník na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek
Dobrý večer,
termín Vaší svatby máme zatím ještě volný. Dovolím si Vám zaslat i interní zprávičku. Budeme moc rádi, když se prozatím mrknete na naše webové stránky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, popisy k jednotlivým svatebním fotobalíčkům a samozřejmě ceníky.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý večer, Marky,
teto termín je poslední volný sobotní, proto si můžu dovolit nabídnout i já své služby. Více informací naleznete ve zprávě ;)
Vašek
Dobrý deň Markéta,
termín máme voľný a do Mikulova to máme na skok :-) Mrknite na naše portfólio na webových stránkach či na FB. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Zdravia Lucia a Marek
@marketaotahal Dobrý den, zabýváme se svatebním videem. Jsme z Moravy a v okolí Mikulova natáčíme velmi často.
Více informací a naší tvorbu naleznete v odkaze pod tímto textem. Třeba by Vás naše práce oslovily. S pozdravem Martin Lysek :-)
@marketaotahal Hezký den, rádi Vám nabídneme zvýhodněnou cenu za náš balíček celodenního svatebního fotografování a natáčení. Pracujeme v rámci něj ve třech, konkrétní hodiny naší práce nepočítáme a opravdu zůstáváme od rána do večera. Fotokoutek navíc vozíme zcela zdarma. :-)
Do interní zprávy si dovoluji zaslat naši nabídku a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby! :-)
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Pokud je zájem novomanželů natáčíme i video.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek <3
Více info do zprávy :-)
K&J
@marketaotahal
Dobrý večer.
Mohu nabídnout video. Termín vaší svatby mám zatím volný. Koukněte zde na můj profil a nebo ještě lépe na web, kde najdete nejen spoustu ukázek, ale i referencí od nevěst. V Mikulově natáčím velmi často na zámku a dobře znám i okolí.
V případě dalších dotazů se ozvěte.
Zdraví J. Májek