Dobrý den. Sháním fotografa na svatbu v Olomouci 2.9.2017. Obřad, zvyky a svatební hostina, novomanzelske foto. Děkuji za nabidky. Vendy.subova@gmail.com
Dobrý den,
termín mám prozatím volný a v Olomouci fotím běžně. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu - kde jsou i cenové balíčky a další informace k focení), ozvěte se pro přesnější cenovou kalkulaci.
Filip M.
Krásný dobrý den milí nastávající,
zmíněný termín mám volný a moc ráda přijedu. Ukázku mé práce i nabízené balíčky najdete na mých stránkách. Pro více informací mně kontaktujte. Budu se těšit na Vaši případnou zprávu!
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Pošlu vám e-mail. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě.
Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. :)
Lukáš
Dobrý den,
Váš termín mám zatím volný a velmi rád nafotím Vaši svatbu. Přeji příjemné svatební přípravy. Vše podstatné najdete na mém profilu nebo webu, v případě dotazů mne neváhejte kontaktovat. Rozsah klidně upravíme. Přeji příjemné svatební přípravy.
S pozdravem, Ivan Bartoš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman