Dobrý den,
termín mám volný a na páteční svatby poskytuji slevy z balíčků. Pokud by se Vám moje práce líbila (více najdete na našem facebooku a webu), ozvěte se.
Filip
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobry den, svatba se kona v krasnem prostredi. Rada Vam svatbu prijedu nafotit, pokud Vas zaujme me portfolio, vice praci najdete na FB, webu nebo mem profilu, prijemny zbytek nedele
Katka Prokopova
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a právě poptávanou fotobudku Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Krásný den přeji, Váš termín mám aktuálně volný a mohu ho nabídnout k rezervaci :) Pokud Vás má práce zaujme, neváhejte mne kontaktovat! Více info na pracovních facebookových stránkách či webu.
S pozdravem Zaňková M.
Dobrý den! Váš termín mám zatím volný, jsem Vám tedy k dispozici. Mou tvorbu a nabídku s cenami najdete na mých stránkách. Přeji příjemné vybírání! Robert Zauer