Dobrý den!
Zámek Krásný Dvůr a jeho obrovský park je opravdu příjemné místo! Váš termín mám zatím volný, a tak jsem Vám k dispozici. Mou tvorbu i nabídku s cenami najdete na mých stránkách. Přeji pohodové vybírání. Robert Zauer
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobrý večer, přikládám několik fotografií, více jich pro představu o mém stylu focení najdete na stránkách nebo FB, s dovolením připojím bližší info do soukromé zprávy.
Standa Matouš
Dobrý den,,
ano i já vám nabízím své služby. Mimořádné služby. Myslím si to
:-) a také výsledek naší práce je to , co jistě hledáte.
Přeji vám krásný předsvatební čas a dobrou ruku při výběru všech zúčastněných vašeho velkého dne D.
Dobrý večer,
pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální
Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobry večer,
Váš termin mám aktuálně k dispozici, takže jsme tu pro Vás. Jestli Vás má práce zaujala kontaktujte mne.
Přeji klidné přípravy
S přátelským pozdravem Blahová