Dobrý den,
termín máme zatím volný; fotíme ve dvou, bydlíme v Brně a kolem Hradiště jezdíme pravidelně (např tento pátek;) Můžete mrknout k nám na stránky a FB a kdyby se Vám práce líbila, dejte vědět).
J+P Nejedlí
Dobrý den, také budu rád, pokud mě zařadíte do "výběrového řízení" :-) Práci naleznete zde na mém profilu i mém webu. Pokud budete chtít, rád zašlu podrobnou nabídku i ukázkovou svatbu. Přeji, ať naleznete toho pravého :-)
Dobrý den, Veru,
budu rád, když se podíváte i na mé portfólio zde, nebo lépe na mých stránkách, kde naleznete základní informace včetně ceníku. Pokud Vás moje práce osloví, tak mi klidně napište nezávazný mail a rád Vám zašlu veškeré informace a odkazy na soukromé galerie z celodenních svateb. UH a okolí znám dobře ;)
Hezký zbytek dne, Vašek
Dobrý den, termín máme zatím volný a do Hradiště kousek (jsme z Kroměříže a v Hradišti, Napajedlech, Zlíně a okolí fotíme běžně). Pokud by se Vám náš styl práce líbil, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den, váš termín máme zatím volný a jsme z Brna. Podívejte se na naše stránky či facebook a v případě zájmu nás kontaktujte. Do vaší interní pošty vám zasíláme náš ceník.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Dobrý den,
Rádi bychom Vám nabídli naše s láskou tvořené fotografie pro Vás :-)
Jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních.
Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem.
V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry.
Děkujeme, že věnujete čas těmto řádkům a pokud máte chvilku podívejte se na naši tvorbu :-)Pokud Vás zaujmeme - rádi se s Vámi osobně setkáme na nezávazné schůzce.
S přáním hezkého dne Kamila&Jan
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Nejsem sice z UH, ale není problém kamkoliv dojet. Při objednání balíčku Top, nebo Extreme, bych si neúčtoval cestu. Navíc při objednání focení na příští rok nabízím slevu 10%. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý den,
vidím, že se nás už ozvalo dost...
Zkuste mrknout i na můj profil. Fotografie je moje největší vášeň a svatba jakbysmet. A co nabídnu navíc oproti ostatním kolegům? Třeba to, že v jednu chvíli nebudete vědět že na svatbě nějakého fotografa máte... a ve druhé chvíli budu bavit celou svatbu při focení skupinovek... :-) Více třeba na facebooku :-)
Krásný zbytek dne a šťastné oko při výběru :-)
Také nabízím své fotografické služby, více fotek mám na facebooku a na webu, kde najdete i ceník. V případě zájmu, budu rád, když se ozvete.
Přeji hezký zbytek dne
Radim
Dobrý den,
také hlásím volný termín. Neváhejte se kouknout na mou práci na můj web, kde najdete i můj ceník ;-) .
V případě zájmu, mě neváhejte kontaktovat.
Hezký den, ZeZu
Dobrý den termín mám ještě volný a jsem z Brna, pokud by Vás zaujala má tvorba rád se s Vámi domluvím. Ukázky mé práce jsou vidět na mém webu, facebooku či na tomto portále. Pěkný den. Honza Andrašší
Dobrý den,
také přidávám svou nabídku. Více fotografií a ceník na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek