Svatba 18.9.2021 - Šumava, Kašperské hory

Dobrý den, bohužel fotograf, kterého jsme měli domluveného nám termín odřekl. Představa je focení celého dne, od příprav až po večerní zábavu. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu. Případně mě neváhejte kontaktovat. Budu se na vás těšit. Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín mám zatím volný a pokud se zalíbí má práce (viz web), rád za vámi na Šumavu dorazím :-). Zdraví Jakub Štěpán
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, Váše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu. Hodně zdaru v plánování Patrik & Radka Schöberovi
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín mám volný a ráda za Vámi přijedu. Pokud se Vám bude líbit má tvorba, můžete se mi ozvat do zprávy nebo přes kontaktní formulář na mých webových stránkách. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád svatbu nafotím. Termín mám volný a veškeré informace na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máte ode mě soukromou zprávu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, a pokud Vás osloví moje tvorba na webových stránkách, ráda nafotím Vaši svatbu. S pozdravem, Marcela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kathis Krasny den 🙂 Tento termín mam volný. Moje webové stránky ❤️ Rada prijedu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Ráda přijedu na vaši svatbu! 🙂 Hezký den! Michaela
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si nabídnout i své služby. Tento termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl mé práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat. Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. Cesťák bych vám neúčtoval. V nabídce máme také výhodné balíčky foto + video a automatický fotokoutek s rychlým tiskem. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný podvečer! 🙂 Moc gratuluji k velkému rozhodnutí 🙂 I já bych chtěla nabídnout své služby svatebního fotografa, neboť věřím, že bych vám den dokázala zachytit neotřelým způsobem 🙂 Koukněte na www.anezkaaubrechtova.com 🙂 A třeba něco vymyslíme. Pošlu vám ještě do zprávy více informací 🙂 Mějte se fajn, Anežka
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, mrkněte když tak i ke mně na stránky :-) třeba Vás moje práce zaujme. V.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný a pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Dobrý den, děkuji všem za spoustu nabídek 🙂 vše projdeme a poté vybereme. Katka
Odpovědět
Profilova fotka
@kathis Dobrý den, píšu vám soukromou zprávu včetně cenové nabídky. S pozdravem Michal Janda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný. Když vás zaujme můj styl focení, rád vám svatbu nafotím. Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography. Jestli hledáte pohodáře, se kterým se budete cítit příjemně, tak jsem ten pravý :) Mějte se pěkně Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
@kathis Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií. Přeji pěkný den svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?