Svadobné retro fotografie (sépia). Máte niekto také?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, napadlo mě že by mohlo být hezké mít sérii fotek ve stylu "retro", nemáte někdo takové v albu? Zajímalo by mě jestli to vypadá opravdu tak hezky jak si to představuji. Možná by bylo hezké mít album barevných a druhé v retro stylu. ;-)
Odpovědět
1
2
..k tým kostýmom ešte... pokiaľ tak túžite po retro svadbe a teda aj retro odevoch - pre chlapov sa dajú zohnať aj kvázi odevy z 20.-30.rokov 20.storočia, ale pre ženy moc nie - kľudne si to dajte ušiť, strihy sa na internete dajú nájsť, materiály sa dajú kúpiť (buď v zahraničí, alebo sú aj v Ba obchody s látkami veľmi dobré - Anjel na SNP a Coloria na Dunajskej napríklad) a krajčírku treba osloviť z divadelných dielní, kde sú na to ženičky zvyknuté a vedia s tým robiť...
Odpovědět
Profilova fotka
Moj odkaz zostal zabudnuty na prvej strane, tak sa spytam este raz - daju sa tie fotky dohneda vytvorit aj v ICDsee? Nasla som tam len cierno-bielu moznost :-(
Odpovědět
Profilova fotka
lomnicka o.k už sú skopi, šupla som ich do albumu s príprav ;-) Ja mám doma picasa2 ale volajako sa mi nedarí...budem sa musieť viac pohrať s tým programkom,aby som i ja vedela šikovne "čarovať s foto" 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aj ja sa chcem tak vediet hrat... no na to treba spravny program, cas a hlavne trpezlivost a dobre napady...
Odpovědět
V Picasa je to hrozne jednoduché - otevres si nejaký obrázek, který chces upravit, kliknes na efekty a v tom na sépii a je to ;-) Dankamajo, to na co jsi se ty ptala neznám, tak to ti bohuzel nepomuzu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
lucinda.s - diki a ako sa vola ten program picaso, ci co? Napises, prosim, presny nazov, aby som si to vedela zohnat? :-) Dakujem 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
danka - picasa je program od googlu. ak mas mejl na gmaile, najdes ho v ponuke. ak nie, skus vyguglit...:-) ale sepiove fotky spravite aj vo fotošope ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://picasa.google.com/
Odpovědět
Profilova fotka
a tu najdete milion dalsich, jednoduchsich i narocnejsich... ;-) http://www.freebyte.com/graphicprogra...
Odpovědět
Profilova fotka
madeleine, si poklad, uz som to stiahla a je to paraaadaaaa...... x-) x-) x-) x-) x-) Dakujem, si zlata .............. x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
Ahoj holky, fotky ze svatby budeme mít od fotografky na CD, a určitě chci mít některé v sepii. K obřadu na hradě mi to přijde vhodné a hlavně trpím akné a bohužel to bude asi vidět, ať se bude kosmetička snažit sebevíc, co nevyretušuju na PC musí zachránit sepia. Už 8 let fotím sama na dig.fotoaparátu a třeba architektura vypadá v sepii úžasně, takže já do toho určitě půjdu :)
Odpovědět
Dankamajo: V ACDSee to jde lehce... já mám teď verzi 6.0, otevřu fotku, dám pravé tl. vyberu Edit-Open in Editor a nahoře Filter-Color-Sepia :) Ale vím, že jsem měla nějaké starší verze a tam to bylo přímo někde na liště....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
blanka, nie je problem vyretusovat cokolvek.. aj akne... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
super blanka.k, nasla som to aj tam.... jooj baby, este ze ste tu :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, podla mna sepiove fotky su uplne super a daju sa jednoducho spravit :-) ak chcete nejake, tak mi mozete napisat do IP, poslem Vam mailovu adresu, kde mi mozete poslat nejake fotky, manzel ich spracuje bud na cernobiele alebo sepiove a posleme naspat :-) Prip. mozem poslat na ukazku, ze ako to vyzera.. doma mame viac takych fotiek, len tu sa nezmestili.. v albume mam len jednu, tak mozete kuk :-) pekny dnik
Odpovědět
Madeleine: To ano, ale retušuj třeba 50 fotek :) Bohužel kdyby to byl problém se dvěma, třema pupínky na obličeji, tak by to ještě šlo, ale já je mám všude a dost :( Ale už jdu zas otravovat na kožní :-D Mimochodem, vyretušovat fotku, co se vždycky objevuje o jména příspěvku taky dalo práci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
blanka, no ja ked som fotila, tak som sa pri niektorych dost narobila... ale vysledok obvykle stoji za to... a o to predsa ide... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme barevné, sépiové i černobílé; všechny jsou retušované už od fotografa, jsme moc spokojení x-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?