Dobrý den, sháním fotografa či fotografku na sovu svatbu:) Nejlépe i s možností fotobudky, není to však podmínka. Podmínkou jsou krásné fotografie, které zachytí každý dokonalý moment. Budu se těšit na doporučení děkuji:)
Dobrý večer,
termín mám prozatím volný. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu, kde jsou i cenové balíčky a další info k focení), ozvěte se pro cenovou kalkulaci.
Filip M.
@dominicahayek Dobrý den Dominiko a Radime, Váš termín mám volný. Budu rád, když se podíváte na mé svatební portfolio - odkaz na web je hned pod tímto textem. Pokud by Vás má práce zaujala, na webu naleznete i rychlý kontaktní formulář.
Přeji jen krásné dny,
Honza
Dobrý den,
Jsem fotografka z Prahy a mám volný termín. Ráda Vám svatbu nafotím.
Mé snímky jsou přirozené bez přehnané postprodukce.
1000 Kč za hodinu fotografování.
Hezký den, Anna. ☺
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den, opravdu moc rádi bychom vaši svatbu nafotili a termín máme zatím volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)