Milé nevěsty, mohly byste mi prosím poradit šikovného fotografa/fotografku ze Zlínského kraje a okolí? Byla bych ráda, kdyby to tam i trošku znal a dokázal poradit pěkné místa (společné focení, focení novomanželů). Druhá důležitá věc je pro mě nadšení, schopnost vystihnout správný okamžik a hlavně aby mezi námi dokázal navodit příjemnou atmosféru (můj nastávající je trochu stydlivý, ale když mi ho pomůže zpracovat, tak to určitě půjde :-D). Předem moc děkuju ;-)
@hejnecko My vybrali Davida Rájeckého, je ze Strážnice a fotí převážně na jižní Moravě, nemám ráda fotografování ve stylu "udělejte pózu a dívejte se na mě", David má úplně jiný přístup, nechá vás se jen tak procházet, blbnout, povídat si a u toho fotí... Momentky jsou prostě nej :-) Z recenzí vím, že je s ním prý i velká sranda, takže člověk úplně zapomene, že se fotí, což by i pro stydlína bylo fajn... Mrkni na jeho web, třeba tě zaujme ;-)
Co takhle Mlýnkovi. Jsou to manželé, takže fotí oba, což je docela výhoda a jsou moc fajn. Sestra je měla na svatbě a fotky jsou úžasné. Myslím, že na Zlínsku jsou asi nejoblíbenější. Nicméně je možné, že už budou mít i obsazeno. Zkus se podívat na FB, mají tam hromadu nádherných fotek.
na Zlínksu jsou opravdu "největší hvězdy" Mlýnkovi, fotí krásně, dále z okolí Zlína vím o Martině Crlové, Veronice Vlkové, ... atd. Vím to, protože jsem žiju ve Zlíně a fotografa jsem hledala na svatbu :-)
Na Zlínsku je hodně šikovných fotografů i fotografek s kterými se na svatbách potkávám, záleží kolik chcete za fotky dát,ale hlavně vás musí zaujmout jejich práce.Ceny se pohybují od 6000 do 20000.Jinak si myslím, že většina z nich příjemnou atmosféru navodit dokáže. S pěkným místem taky většinou problém není, horší to bývá s časem, kterého bývá na focení někdy málo.
My máme pana Fiamoliho z Kyjova...:) předsvatební focení s nim bylo moc fajn, jinak Simona Bláhová ze Zlína je také skvělá fotografka, fotila jsem s ní boudoir a musím říci, že je příjemná a bylo to moc fajn :)
Petr Bukovský z Brna...váhala jsem, protože jsem chtěla radši někoho od nás, ale album jedné nevěsty tady (rudolflenka) mě definitivně přesvědčilo. Z těch fotek na mě dýchla pohoda a o to mi asi jde nejvíc...nehledě na to, že nevěsta je na fotkách opravdu pohádková. :-)
Záleží na financích, ale pokud jsou pro vás fotky důležité, určitě bych zkusil poptat Martinu Crlovou...přístup ještě lepší než fotky a to je co říct:)
Krásný večer, žila jsem roky na Valašsku (do loňského roku) a také na rok 2014 mám ve Zlínském kraji zabukováno spoustu termínu na focení svateb. Moc ráda nabídnu své služby také vám. Fotím takovým způsobem, že i novomanželé-muži, kteří většinou svatební focení nemají moc v lásce ;-) se cítí uvolněně a při focení se hodně nasmějeme, což je snad vidět také na výsledku ;-)