Ahoj, hledám šikovného fotografa na svatbu v Plzni, která se uskuteční 5.8.2017. Rádi bychom měli tradiční i netradiční fotografie. Budu ráda za kontakty.
Dobrý večer,
Tak my se hlásíme směle do řady. Fotky apod najdete na našich webových stránkách.
Přejeme příjemné hledání fotografa.
S pozdravem Lukáš & Martin
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak se stačí ozvat.
Budu se těšit
Lukáš
@lena75 Dobrý den, tento termín mám ještě volný. Budu rád, když se podíváte na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S úctou Vojtěch Podstavek
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman