Dobrý den, s přítelem hledáme fotografa na náš svatební den, který fotografuje s duší a zápalem. Máme rádi fotografie v přírodě s měkkým světlem, momentky, i fotografie černobílé. Ve volném čase fotíme pro radost na kinofilm, proto nepotřebujeme tisíc fotografií, ale spíše něco, co bude stát za to. :) Jsme sympatický pár (já pocházím z jižní Moravy, kde se bude konat i veselka). Hledáme někoho z okolí, případně někoho, kdo by byl ochoten přijet do Lednicko Valtického areálu. Svatba bude na vsi, a proto i fotografie bychom rádi ladili do přírody. Děkujeme za všechny reakce. Budeme se těšit. Jana + Adam. :-)
Dobrý den, jsme z Uherského Hradiště, fotíme ve dvojici. Takže dostanete větší porci kvalitnějších záběrů, momentky plné emocí a rádi se s Vámi osobně sejdeme a vybereme krásné místa aby Vaše fotky byli TOP. Nahlédněte do našeho portfolia na webu a určitě si vyberete :)
Krásný den Kamila a Jan
Dobrý den, Váš termín mám v tuto chvíli zatím volný. Velmi ráda zachytím Váš jedinečný den. Pro více informací o mně a mé tvorbě navštivte můj web. Podle toho, co jste psala, by má tvorba měla odpovídat Vašim požadavkům. Zbožňuji přirozené světlo, emoce, přirozenost, jedinečnost okamžiku, atd. atd. =) Ačkoliv jsem z Prahy, velmi ráda za Vámi přijedu do Lednicko-Valtického areálu. Před rokem jsem v Lednici byla poprvé a říkala jsem si "fotit svatbu tady, to by bylo krásné". Pro ceník mne neváhejte kontaktovat do zpráv, velmi ráda Vám jej zašlu. V případě, že byste chtěli, abych fotila Váš Den, dejte mi, prosím, vědět co nejdřív, termín se blíží. Přeji hezký den, fotografka Nikola
Dobrý den,
termín mám ještě volný a nemám to daleko. V Lednici jsem navíc již fotil. Veškerou mou práci najdete na mých webových stránkách, které jsou uvedeny na kartě. Krom ní tam také najdete ceníky a podrobné popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budu se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO