Poptávám šikovného fotografa pro svatbu s obřadem i hostinou v Praze. Obřad je od 15.hodin v Botanické zahradě a hostina formou rautu je cca od 17.hodin v restauraci Mánes. Představa focení je cca od 11.hodin, kdy začnou přípravy, na cca 9 hodin. Předpokládaná cena je max. 15.000Kč vč. DPH. Těším se na nabídky.
Dobrý den,
obřad v Botanické zahradě bude krásný. Rádi bychom Vám s manželem svatbu nafotili.
Pokud Vás naše práce zaujme, prosím kontaktujte nás.
Děkuji a hezký den
Veronika
SubtleArt
Dobrý den, přidávám se ke kolegům s nabídkou volného terminu. Jsem z Prahy a mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Přeji hezký den Markéta Peterková
Dobrý den, milá nevěsto ;)
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný ;)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek dne
S pozdravem
Vráťa Jenšík
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Cena za celodenné fotenie je iba 8 tis Kč. Viac info a fotiek na mojom profile.
Prajem vám pekný deň.
Tomas