Dobrý den, velmi rád bych Vám nabídl své služby. Termín 11. 7. 2015 mám prozatím volný.
Mé svatební portfolio naleznete buď zde v mé kartě na beremese, nebo v odkazu na Facebokovou stránku hned pod tímto textem.
Díky moc za případnou návštěvu a s pozdravem
honza
Dobrý den, i já bych Vám ráda nabídla své služby.
Mou předností je profesionální přístup, nezasahování do obřadu, tichá práce... a několik překvapení, která vždy potěší :)
Orientační ceník je u mne na webu, při včasném zamluvení termínu a zaplacení zálohy sleva!
Možnost předsvatebního focení (fotky jsou pak vhodné na promítání na hostině či do půlnočních novin...)
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
také mám volný termín. Budu ráda, když se podíváte i na mé portfolio na mém webu či na profilu na beremese.cz.
Pokud vás moje fotografie zaujmou, neváhejte mě kontaktovat. Díky a hezký den, ZeZu
Krásný den, na zámku Hořovice jsem již fotila a Váš termín mám také ještě volný (zrušená svatba jiné nevěsty). Posílám Vám interní zprávičku. Mějte se moc hezky. Petra :-)
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Při objednání balíčku "Top", nebo "Extreme" z ceníku na mých stránkách bych si neúčtoval cestovné.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý den,
také se nabízím s volným termínem. Na našich webovýh stránkách najdete veškeré informace včetně ceníku a portfolia (na požádání zašlu širší ukázku).
Marie Bartošová