Dobrý den,
váš červnový termín máme ještě volný. Dovolím si Vám napsat i interní zprávičku. Prozatím budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, podrobnosti týkající se svatebních balíčků a jednotlivé ceníky.
Budeme se moc těšit.
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Já bych doporučila Pavlínu Jáchimovou. Nevím, jestli má ještě volný termín, ale zkusila bych..
Díky ní mám ze svatby krásné fotky a super vzpomínky, protože má dobré nápady ;-)
Navíc nás fotí pořád.. když už jsme 3 :-D
Dobrý den,
i já se připojuji s nabídkou. Termín mám volný. Na mém webu najdete ceník i odkaz na blog, kde mám ukázky jednotlivých svateb. Pokud vás moje fotografie zaujmou, neváhejte mě kontaktovat ;-)
Hezký den, ZeZu
Dobrý den,
termín máme volný a na svatby cestujeme po celé republice, takže není problém přijet i za Vámi. Veškeré informace o cenách focení, svatebních balíčcích apod. máme uvedeny na facebooku a webu. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Pokud by se Vám náš styl focení líbil, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den, váš termín svatebního dne máme volný, pokud se vám naše tvorba bude líbit, rádi váš den "D" zdokumentujeme. Působíme v Mladé Boleslavi a v České Lípě. Ceník na webu. Myslíme, že je přijatelný. Přejeme krásné dny Lenka a Radek Baštovi.
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Pěkný den,
termín mám volný, třeba Vás styl osloví. Prezentaci s ceníkem a nějaké povídání naleznete na stránkách zde pod čarou.
S pozdravem Mikuláš Křepelka