Na naši svatbu sháníme fotografa, který by s námi prožil celý náš svatební den (cca od 11 do půlnoci). Obřad, hostina i následná oslava se koná na jednom místě nedaleko Českých Budějovic
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Na beremese začínam, preto mám uvádzaciu cenu iba 8000Kč za celodenné fotenie. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile.
Prajem pekný deň.
tomas
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den, velice ráda vám svatbu nafotím :) Na vaší ukázce je moc krásný styl nevěst a onen styl vždy dělá hodně fotku fotkou. Něžný styl, vintage, velké divoké květiny, romantické zdobení :)
Dobrý den, @mmcvrkovi
Rádi pro Vás zařídíme vše okolo:
- FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz!
- VIDEA - styl Cinema, 4K rozlišení! Poslední ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=eNbfY...
- FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany).
- v letošním roce profesionální FOTOKOUTEK ZDARMA při objednání fotografa i kameramana na celý den!
Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK...
Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
S přáním krásné svatby,
Váš tým ZachyťTo.cz - Foto a Video :)
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš