Dobrý den, sháníme fotografa na svatbu, která proběhne v sobotu 25.8.2018 v Nesuchyni u Rakovníka. Více informací přes e-mail: barakrej@seznam.cz
Předem děkujeme za nabídky :-)
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Pokud hledáte profesionálního fotografa na Vaši svatbu, jsme tu jen pro Vás. Focení svateb je pro nás vždy velkou výzvou, do které vkládáme maximum úsilí a mnohaletých zkušeností. Uvědomujeme si, že je tento den ve Vašem životě jedním z nejdůležitějších, proto se postaráme o to, že budete mít vzpomínku na jeho průběh se vší všudy. Jsme profesionálové, kteří focení milují a na naší práci je to vidět. Vyberte si z námi nabízených balíčků nebo si prostřednictvím balíčku Individual sami nastavte přesně takové služby, které budou odpovídat Vašemu rozpočtu a představám.
Díky nám získáte nezapomenutelnou památku na tento důležitý den!
Dobrý den,
rád nafotím váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal e-mail. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo