Sháníme fotografa - 29. června 2013 v Kroměříži

Profilova fotka
Ahoj všichni, bohužel nám odřekl fotograf. Svatba bude v Kroměříži v sobotu 29. června ve 13hod. Nabídne někdo své služby? Cena? Předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám přechodné bydliště v Drahlově kousek od Dubu nad Moravou asi 20 od Kroměříže.Rád nabídnu své služby, prosím nahlédněte zde na můj profil či webové stránky nebo facebookový profil. V Kroměříži je krásná zahrada zámecká, kde by jistě fotky byly moc krásné. Cena je dle dohody jak nároční sami budete a jak dlouho si budete přát využít mé služby. Děkuji S pozdravem Michal Oškrkaný
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný, pokud by se Vám moje práce líbily, dejte vědět a pošlu Vám cenovou nabídku, děkuji. Hezký víkend! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, taky mám volno, jsem z UH, ceníček a fotky najdete na webu :-) mějte krásný den
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den přeji slečno :-) Tuto sobotu 29.června mám taky ještě volnou.. Mrkněte a "třeba" se sejdem.. V každém případě Gratuluju a držím palečky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Termín mám zatím volný. Pro nevěsty z beremese mám nyní akční nabídku. Základní varianta (2 hodiny) je za 4990 Kč, střední varianta (5 hodin) je za 5990 Kč a nejvyšší varianta (9 hodin) je za 7490 Kč. Více info na webu. Těším se na případnou spolupráci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prohlédněte si mé stránky a budou-li se Vám fotografie líbit, kontaktujte mne prosím. Děkuji Stojaník
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, Váš termín mám ještě k dispozici a Kroměříž od Brna není daleko. Aktuálně mám na termín 29.6.2013 slevu 40% na celodenní focení. Mrknete na fotky u mě na webu a v případě zájmu Vám rád zašlu ceník emailem. Díky Štěpán
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?