Krásný den všem,
prosím našel by se fotograf s volným termínem na 10.10.2015? Svatba se bude konat v Kroměříži a oslava v Morkovicích (cca 18 km od Kroměříže). Rádi bychom nechali zachytit přípravy, obřad, hostinu, krájení dortu, první tanec + samozřejmě fotografie novomanželů a rodinky. Prosím ozvěte se, kdyby měl volnou kapacitu, zájem a chuť jít do toho s námi na podzim :-)
Lenka a Tom
Ahoj,
toto krásné datum mám ještě volné, takže pokud se má tvorba bude líbit a ceník bude odpovídat Vašim představám, rád budu Vaším svatebním fotografem ;-)
Lukáš
Dobrý den,
Váš termín mám volný, není problém do Kroměříže dojet. Mou předností je příjemné a tiché vystupování (můžete si ověřit na recenzích zde na beremese), nerušení u obřadu a oslavy, v případě novomanželského fotografování se snažím o přirozenost, bezprostřednost a tvůrčí nápady.
Do soukromé zprávy Vám posílám cenovou nabídku, kdyby Vás něco zajímalo, ozvěte se :-)
Mariana Ryšavá
Zdravím,
jsem přímo z Kroměříže :) takže to tady moc dobře, znám, termín mám ještě volný. Klidně mrkněte na web nebo FB, který je uvedený na kartě. Dozvíte se tam vše potřebné - ukázky ze svateb, ceníky a popisy svatebních fotobalíčků.
Budu se těšit :)
Lukáš
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé)
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
termín mám volný a na podzim se moc těším, budu rád když mrknete na můj profil a stránky :) budu tou dobou ve třeťáku ve Zlíně, takže budete mít cestovné zdarma :)
Mějte se krásně, Petr
Dobrý den, pokud budete mít chuť, tak koukněte nu náš profil. Na stránkách si pak můžete nacenit svatbu ihned a dle vašich představ, využijte klidně naší svatební kalkulačky. Na tento termín máme také slevu 10% na práci. Hezký den a šťastnou ruku při výběru.