Dobrý den. Tento termín mám zatím volný a na měsíc Srpen mám vypsanou akci na maximálně vybavený svatební balíček. Mrkněte na mé stránky a pokud se vám mé fotky zalíbí, budu rád když si objednáte svatbu u mne :)
Těším se na vás :)
Hezký den, rádi bychom Vám touto cestou nabídli i naše služby. Veškeré informace o našem fotografování ve dvojici.. naleznete na našich internetových stránkách, Hanka
Můžu doporučit buď mého otce - také Jiřího Slámu (Foto Sláma na Úvoze), nebo Radka Miču. To je výborný fotograf fotící pro světovou agenturu AFP. Nejraději bych řekl, že můžu doporučit sebe, ale mám bohužel plno:-)
mohu doporučit paní Tůmovou z Pardubic je profesionální ve focení svateb a jiných akcí.... Já Vám mohu nabídnou videozáznam ve Full HD kvalitě, jsem oba z Pce. Jezdíme po celé republice....více info na našem webu.
Dobrý den bez problémů termín volný pohybuju se mezi Olomoucí a Prahou tak Brno není problém a jistě najdem hezké lokace na focení portrétů.
Prosím nahlédněte na mou práci v případě zájmu mne kontaktujte a rád proberu detaily a domluvíme se na ceně.¨
S pozdravem Michal Oškrkaný