Doporučí někdo kvalitního fotografa, který má nádherné fotky jak z časopisu? Chci mít na svůj den D nádherné vzpomínky v podobě nádherných fotek a ne jen obyčejné, nudné fotky bez kouzla a života. Pokud víte, piště na loyd@centrum.cz. Díky
Dobrý den. Váš termín mám momentálně ještě volný, máte li zájem o kvalitní fotky za dobrou cenu podívejte se na mé stránky, věřím že jistě najdete něco co padne vašemu oku!
Dobrý den, dovolil jsem si Vám zaslat email, včetně zvýhodněné cenové nabídky. Mé svatební portfolio naleznete i v odkazu hned pod tímto textem. Přeji pěkný zbytek dne, Honza.
Dobry den,
i ja mam zatim tento termin volny, tak pokud by vas moje fotky oslovily, ozvete se. Odkaz najdete dole pod textem a nebo na facebooku, kde jsou aktualnejsi fotky ;) Petra
mohu Vám doporučit profesionálního fotografa z našeho webu. Já Vám mohu nabídnou videozáznam ve Full HD kvalitě, jsem oba z Pce. Jezdíme po celé republice....více info na našem webu.
Krasny den, pokud hledate ne uplne tradicni svatebni fotografie rada Vam nabidnu na tento termin sve sluzby. hodne fotek mam zde + dalsich skoro 1000 na webu :)
Jsem s pozdravem,
K.Faltynkova
Dobrý den,rád nafotím vaši svatbu, myslím kvalita fotogradií, bude splňovat vaše nejpřísnější požadavky.
Prosím nahlédněte do mé galerie zde či na web nebo facebookový profil.
S pozdravem
Michal Oškrkaný