Zdravím slečno ;-)
Zkuste mrknout ke mně na web, váš termín mám zatím volnej a pokud budete mít zájem, písněte a určitě se dohodneme.
...Každopádně přeju mooooc štěstíčka, lásky a ať vám přípravy jdou v pohodě a s úsměvem :-D
s pozdravem
Jindřich
Dobrý den, volno mám, prosím nahlédněte a případě zájmu kontaktujte, rád se domluvím na podrobnostech a udělám zajímavý balíček přímo pro vás.
Hezký den
S pozdravem
Michal
doporucuji pan Miroslav Herman nadherny zaznam a fotky, no porad me to vraci do teho krasneho pocitu,pan fotograf je strasne vtipny a spolehlivy.velka chvala od nas:)
:-D
My jsme teď měli svatbu a měli jsme Viktora Šulca.. zatím jen pár, ale ÚŽASNÝCH fotek, výborná spolupráca a vše.. absolutní spokojenost, nemůžu si vynachválit :-) nevím, zda má volno, vřele doporučuji :-)
Zdravím, já doporučuji Tomáše Vrabce, na jeho práci můžeš kouknout na moje svatební album. Je to známý mého manžela, příjemný člověk, umí poradit, skvělá spolupráce a hlavně luxusní ceny :-)
Dobrý den. Zatím mám tento termín volný, mrkněte na profil nebo web :-) Do Brna jezdím k příbuzným, cestovné bych vám nepočítala. Fotíme ve 2 za jednu cenu, více na mém webu. Krásný den. Petra L.