@anicka157 Krásný den. Ráda bych Vám nabídla své foto služby. Váš termín mám prozatím volný. Pokud budete chtít, můžete se na některé mé práce podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se hezky, Petra
Dobrý den,
dovolil bych si nabídnout své služby. Budu rád, když navštívíte můj profil zde na Beremese. Tam naleznete krom jiného i krátké video. Na mých webových stránkách (odkaz v zápatí příspěvku), se pak můžete podívat i na orientační ceník.
Pokud Vás má práce a nabídka zaujme, určitě mne neváhejte zkontaktovat.
Jakub Horák - VyfoťMě
Dobrý den, mou práci naleznete na bereme se, nabo na odkazu níže,
jsem z Pardubic, celý den fotím za 6000kč, výběr fotografií předávám na DVD do dvou týdnů.
Hezký den Tomáš Šnírer.
Dobrý den, konkurence je zde veliká, ale také se připojím s nabídkou, podmínku šikovnosti splňuji na 100% :) pokud Vás moje práce zaujme, rád poskytnu podrobné informace
@anicka157 Dobry den, samolibe doporucuji nasi trojici fotografu KK FOTO :). Podivejte se prosim na nase stranky - mame tam celou radu fotek z ruznych svateb. Milujeme fotografii - zalezi nam na detailech. Svatby navic fotime temer vzdy ve dvojici (za velmi prijatelne ceny) - diky tomu nam nic neunikne. Na letosek mame v Praze jiz nekolik svateb zamluvenych. Jsme z Kralup nad Vltavou (kousicek od Prahy). Proto by bylo idealni sejit se a vse domluvit osobne. Pokud Vas neco zajima, urcite dejte vedet. Budeme se tesit :).
S pozdravem
Michal Kroupa (KK FOTO)
Prikladam jeste nekolik fotek na ukazku:
Dobrý den,
pokud jste si ještě nevybrali, Váš termín máme volný a Praha není problém. Více fotek najdete na našem facebooku. Ozvěte se ;)
Filip a Linda
Hezký den, všem moc děkujeme za nabídky, je to velice těžké vybírání, co Vám budeme povídat :-)
Protože mi přišlo spoustu dotazů, ráda bych pro některé upřesnila informace a naší představu. Obřad se bude konat ve Viničním altánu, Praha 2 - 19.7. ve 12h. Představovali bychom si pouze focení příjezdu, obřadu a společné focení po obřadu, právě ve Viničním altánu (novomanželé, rodina) ... jako nevěsta se nebráním ani focení příprav. Vzhledem k našemu rozpočtu, je naše cenová hranice za toto focení max 4tis, proto bychom Vás moc chtěli poprosit, pouze o Vaše nabídky, které se našim představám přibližují. Moc děkujeme!!