Sháním fotografa na svatbu, 13.6.2020, statek Blaník

Ahoj, sháním fotografa na naší svatbu, která se uskuteční 13. června 2020 na statku Blanik u Louňovic. Nemáte prosím někdo nějaký typ na fotografa z okolí, třeba Vlašim nebo Benešov. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@marieradosova Dobrý den Marie, dnes fotografové na svatby běžně dojíždí po republice. Doporučuji se neomezovat pouze na místní nabídku fotografů kteří zrovna mají volný termín :) Když budete chtít, klidně za vámi dojedu z Brna, po dálnici to není tak daleko. Posílám vám do sz nabídku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Marie, jak říká pan kolega @martinvlcek, dnes jsou všichni fotografové mobilní. Kdyby se Vám moje ukázka libila, napište a můžeme se domluvit. :-) Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš svatební termín mám volný. Pokud Vás má práce osloví, mohu Vám být k dispozici. Děkuji a přeji hezký den a celý rok 2019! S pozdravem, Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jak pisi kolegove, neni problem dojet:) A z Prahy to je kousek. Kdyztak kouknete i ke me na stranky, kde naleznete vse potrebne a pokud se vam moje prace zalibi, dejte vedet. Hezky den
Odpovědět
Profilova fotka
@marieradosova Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás moje práce zaujala, moc rád Vám nabídku svoje služby. Tento kraj, kde bude probíhat Vaše svatba znám dobře. Více info si Vám dovolím zaslat do sz. Přeji hezký zbytek dne. S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš ​
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte i ke mně na web. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi vyfotíme:) Více informací posíláme o SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my bychom moc rádi přijeli, na Podblanicko je to pro nás kousek... Posílám Vám nabídku v soukromé zprávě. Srdečně Alice Hekrdlová
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den a gratuluju! moc rád budu fotit Vaši svatbu. Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu. Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh. Zároveň jsem si dovolil Vám poslat i soukromou zprávu. Zdravím a ješte jednou gratuluju. Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu, mám v tomto termínu volno :-) V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat ;-) Pěkný den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby má práce a nabídka zaujala, moc rád se o focení postarám, termín zatím volný :-). Mrkněte na můj web. Srdečně zdraví Jakub Štěpán
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Všem moc děkuji za nabídky. Sešlo se vás opravdu hodně. Fotografa jsem sehnala. Ještě jednou moc děkuji. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?