Krásný večer, ráda Vám nabídnu naše služby. Jsme dvě mladé fotografky z Mladé Boleslavi. Svatby fotíme vždy ve dvou, zajistí se tím fotografie z více úhlů pohledu. Pokud Vás naše práce zaujme, neváhejte nás kontaktovat a domluvíme se na osobní schůzce. Ceník naleznete u nás v profilu. ;-)
Dobrý den,
Váš termín máme prozatím ještě volný. Dovolím si Vám napsat interní zprávičku. Budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a důležité informace, které se týkají svatebního focení.
Budeme se těšit.
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den, váš termín svatebního dne máme volný, pokud se vám naše tvorba bude líbit, rádi váš den "D" zdokumentujeme. Působíme v Mladé Boleslavi a v České Lípě. Ceník na webu. Přejeme krásné dny Lenka a Radek Baštovi
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Pokud se Vám bude moje práce líbit, tak se určitě domluvíme. Cestovné bych si neúčtoval.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý den, zatím mám v tomto termínu i se svým kameramanem volno. Pokud se Vám moje práce líbí, rád budu součástí Vaší svatby. Více fotek uvidíte na webu.