Ahojte, prosila bych jestli z Vás někdo nemá v tomto termínu volno. Svatba se bude konat i s obřadem na Hotelu Grunt No 135. Vše bude v přírodním stylu a takto bych chtěla zachovat i fotky. Je tam výhled na hory, a jako milovníci hor by jsme chtěli uskutečnit i nějaké fotky s tímto pozadím.
Děkuji za nabídku :)
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Zdravím,
na Gruntu jsem již byl mnohokrát a na stránkách mám i album s fotkami přímo z Gruntu. Pokud budete chtít pošlí více alb a nebo se můžeme i osobně sejít :)
S pozdravem,
Pavel
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
Dobrý den,
termín je zatím k dispozici. Koukněte na mé portfolio nebo webovky, jestli bych vám vyhovoval? Jinak na Gruntu jsem velmi často :-) Pokud se rozhodnete využít mých služeb, tak se budu těšit na spolupráci :-)
S pozdravem Michal
Zdravim, volno zatim mam a prirodni styl je mi nejblize:)
Kdyztak kouknete na moje stranky, kde naleznete vse potrebne. Jsem rodak z Havirova, takze okoli mam "zmakly":)
Fajn den preji
Kuba
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
@bajule1
Dobrý den,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý večer,
připojuji se s nabídkou mých služeb. :) Více informací si dovoluji poslat soukromou zprávou.
Pokud se Vám má tvorba bude líbit, velmi ráda Vám Vaši svatbu nafotím. :)
S pozdravem
Michaela
@bajule1 Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den, Grunt je nádherné místo, již jsem tam několikrát fotila. Váš termín je volný. Pokud byste měla zájem o mé služby, neváhejte napsat. Aktuální fotografie vkládám na FB stránky. www.facebook.com/fotografiemonikaembi... . Bohužel mé webovky napadl nějaký virus a jsou dočasně nedostupné. Nebo zde v profilu také najdete některé ukázky mé práce. s pozdravem Monika
Dobrý den, termín mám volný, svatbu vám ráda nafotografuji. Přírodní styl je mi nejbližší:) koukněte na mé stránky, kde najdete ukázky mé práce i veškeré info:) Budu se případně těšit. Šárka