@dencajul Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
Bože, Hluboká (pokud mluvíme tedy rovnou o zámku) je můj fotografický sen, protože ji děsně miluji (to jako fakt) a pořád ji nemám ve svém portfoliu. Tudíž případně moc rád vymyslím nějakou oboustranně výhodnou variantu mé nabídky. 8-)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
@dencajul
Dobrý den,
i já bych ráda připojila svou nabídku. Svatba na Hluboké bude opravdu nádherná. Do zprávy Vám zasílám podrobnější informace.
Děkuji, přeji hezký den.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
@dencajul
Dobrý den,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den,
v uvedeném termínu mám volno. Budu ráda, když mrknete na mé portfolio a pokud se vám bude má práce líbit, budu moc ráda fotografkou vašeho svatebního dne :)
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den,
dovoluji si Vám zaslat zprávou nabídkou focení.
Pro Vaší svatbu si v tomto termínu ráda udělám čas a zachytím Váš svatební příběh.
S přáním krásných příprav Martina
:-)
Hezký den,
v případě, že ještě nemáte vybráno, budu ráda, když mrknete ke mně. Termín mám volný a velmi ráda Vám svatbu nafotím.
S pozdravem
Veronika