Bude se jednat o malou, ale vtipně vymyšlenou svatbu :-) a hledám především fotografa/ku pro kterého je dobře dostupný dojezd Benešov u Prahy? Prosím doporučte či nabídněte služby? děkuji
Dobrý den, podívejte se prosím do mého portfolia, buď zde nebo na mých stránkách dole pod příspěvkem. Mám volno a cestování není problém, mám jej ráda podobně jako svou práci :-) Případně prosím napište, upřesnily bychom si zadání, podmínky i cenovou relaci :-) Hezký den. Petra T.
Dobrý den, jsem ze Slap (asi 20km) a rád vám nafotím svatbu. Podívejte se na můj web do galerie na styl, kterým fotím a rozumné ceny. Hodně štěstí a hezký den Pavel
Krásný den, váš termín máme prozatím volný. Dojezd by nebyl problém. Jsme dvě mladé a kreativní fotografky. Ma letošní sezónu poskytujeme speciální slevu 25%. Budeme moc rády pokud nás budete kontaktovat a sejdeme se na nezávazné schůzce:o)
Dobrý den, Váš termín mám volný, pokud Vás zaujme moje práce (zde v profilu, nebo na webu, odkaz pod příspěvkem), ráda dojedu a Vaši svatbu nafotím!
Sany K.