Dobrý den, mně na ten den odpadla svatba, takže Vám mohu nabídnou své služby. Portfolio celých svateb a ceník naleznete na mém webu. Příjemný víkend Katka
Zdravím, Vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu nebo na instagramu a facebooku. Více info pošlu do zprávy.
Hodně zdaru v plánování 🙂
Patrik & Radka Schöberovi
Krásný den,
nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí.
Termín mám zatím volný a rád vám svatbu nafotím.
Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography. Je také několik kameramanů se kterými spolupracuji.
Jestli hledáte pohodáře, se kterým se budete cítit příjemně, tak jsem ten pravý 🙂
Mějte se fajně
Jakub
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den, termín mám také volný a můžu vám nabídnout foto i video. Mrkněte na webovky kde najdete vše podstatné a v případě zájmu se mi ozvěte. S pozdravem Petr Ovsík
Dobrý den a gratuluji!,
termín Vaší svatby mám volný a rád budu fotografovat Váš den.
Informace a ukázky mé práce najdete zde na mém profilu a především na webu.
Ať Vám všechno vychází!
Tomáš