Dobrý den,
tento datum mám zatím neobsazený. Pokud budete mít zájem, koukněte se prosím na mé webové stránky, kde naleznete i můj svatební ceník.
Hezký den přeji
Jakub Horák
Dobrý den,
termín mám volný. Ceny a další potřebné údaje mám uvedeny na svých www stránkách. V případě zájmu mne prosím kontaktujte. Děkuji, Malíček Radim.
Dobrý den,
volno bych měl, ale levný nejsem. Mám ceny přiměřené k danému výsledku, který klientům odevzdávám. To levný fotograf může dělat těžko..
Přeji dobrou ruku při výběru.
Honza
Dobrý den, 20.9. 2013 mám volný termín. Obřad + portréty po obřadu nafotím za 2 tisíce kč, celou svatbu od rána do večera za 4 tisíce kč. Veškeré info najdete na mém webu. Zdenka Týcová
Hezký den, mám volno a mohu nabídnout slevu 10 % z ceníkových cen. "Levný fotograf" je neurčitý pojem, ale kolegové říkají, že vzhledem k úrovni výstupu jsem levný ;)
Dobrý den,
také mohu nabídnout fotografování Vašeho dne. Více na webu, předem děkuji za nahlédnutí.
V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat.
Mějte se hezky
Sonrisa
@fussova Dobry vecer,
"levny" je dost relativni pojem :). Kazdopadne budu rad, kdyz se podivate na me portfolio nebo pripadne na web, kde je i cenik sluzeb.
Dekuju
S pozdravem a pranim pekneho vecera
Michal Kroupa KKFOTO
Škoda kolegové, že reagujete na svatbu, která již proběhla před 166 dny. :-D
Někdy by bylo záhodno 2x číst a jednou sebeprezentovat. Než stále dokola otvírat rok a déle staré otázky. :)
@honzajezdik_photography Já myslím, že moc dobře ví, že témata už jsou pasé jako kalhoty do zvonu s kapsami na kolenou, ale tím, že "obnovíš" neaktuální téma z něj uděláš "nové" a jsi vidět... a o to jim přece jde :-)