Dobrý den,
tento termín mám zatím stále volný a tím pádem bych Vám rád nabídl své služby. Více informací ohledně svatebního focení naleznete na mých stránkách.
S pozdravem
Martin Kubečka
@houmacek
Dobrý den Markéto, Váš termín mám ještě volný. Portfolio, ceník a doporučení od jiných nevěst naleznete zde na mém profilu. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobry den, ja mam toto datum stale volne. Mrknete na muj web a dejte vedet, jestli se Vam prace libi. Vetsina jsou focene ve Velke Britanii, kde jsem 10 let zila. Cena za cely den foceni je 8tis.
S pranim pekneho dne
Katerina
@houmacek
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete.
V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách. Působím v Olomouckém a Jihomoravském kraji a jsem tady pro Vás.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobrý den,
rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru.
Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma.
Vše podstatné na webu.
S pozdravem
M.V.