Krásný den všem,
hledám fotografa na svatbu na 11.6.2016 do Třeboně v Jižních Čechách. Líbí se mi moc styl Zuzany Scharf, ale ta je už obsazená. Hledám proto někoho, kdo dělá také takové krásné fotky. Můžete mi prosím někoho doporučit, případně nabídnout?
Předem všem moc děkuji.
Jana
Hezký den přeji,
Zuzana je originál, tak jako každý z nás, teď jen záleží na Vás, pro koho se rozhodnete. Pokud by se Vám líbily mé fotografie, rád budu Vaším fotografem.
Příjemný lov na fotografa přeji. S pozdravem Lukáš
Myslím, že hezké fotky dělá i Jirka Tvaroh (je z jižních Čech).
http://www.jiritvaroh.cz/en/
Ten často dělá na svatbách v tandemu s kameramanem Petrem Baštářem (rovněž Jihočech).
www.videobastar.cz
@janina1612
Zdravím,
koukněte ke mě do portfolia. Narodila jsem se v ČB, trávím v tomto krásném kraji stále hodně času. Třeboň samozřejmě znám, ráda vám tam svatbu nafotím. Doprava v ceně. Zatím mám termín volný.
Hezký den, ZeZu
@janina1612 Jestli můžu doporučit tak mě bude fotit velmi příjemná, usměvavá a mladá fotografka původem z ČB, nyní žijící v Praze ale v ČB má ateliér - web: http://fotovalentovi.cz/
Pěkný den,
zkuste se prosím mrknout na mé portfolio. Mám tedy styl hodně odlišný od Zuzany Scharf, ale myslím, že to je tak známé jméno, že se nemusíte bát. Tu kopíruje půlka Beremka :D Myslím že nikdo nepřizná, že se o to snaží, ony ty fotky tak ani nevypadají. Jak se říká, když dva dělají totéž není to totéž.
Tak třeba vás můj styl osloví, i když je jiný. Soustředím se na klasickou reportáž, kde jde o pocity a momenty a pak na hodně vyštajlované svícené portréty novomanželů. Vše najdete v portfoliu na stránkách zde pod čarou...
V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf + kameraman (2 lidé)
Mějte se krásně Mikuláš Křepelka
@janina1612@monpe
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek