Dobrý den, sháníme fotografa na na naší svatbu, která bude 14.6. v Praze. Jednalo by se o focení přípravy nevěsty, obřad a oběd s rodinou. Budeme mít malou svatbu o 25 lidech. Předem děkuji za nabídky. Katka
Krásný den, i já bych se rád připojil se svou nabídkou služeb.:)
Více informací naleznete na mém profilu a nejnovější svatby, včetně svatebních balíčků na webu.
Mějte se a smějte se.:)
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své služby, veškeré info nalznete na webových stránkách. jakékoliv otázky ráda zodpovím telefonicky nebo emailem. Pěkný den
Katka
Dobrý den,
v tomto termínu mám volno. Jsem z Prahy, ale není problém se domluvit a dorazit.
V případě zájmu mrkněte na moje webovky .) Přeji pěkný den,
Simona
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@kralojc Dobrý den Katko, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 8 tis., kratšie fotenie po dohode.
Prajem pekný deň.
Tomáš
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávající oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman