Poptávám fotografa na svatbu 14.6.2019 v Praze

Dobrý den, sháníme fotografa na na naší svatbu, která bude 14.6. v Praze. Jednalo by se o focení přípravy nevěsty, obřad a oběd s rodinou. Budeme mít malou svatbu o 25 lidech. Předem děkuji za nabídky. Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám nafotím svatbu, pokud se Vám moje ukázka zalíbila, napište a můžeme se domluvit. :) Budu se těšit, Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, i já bych se rád připojil se svou nabídkou služeb.:) Více informací naleznete na mém profilu a nejnovější svatby, včetně svatebních balíčků na webu. Mějte se a smějte se.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych vám nabídla volný termín. Protoze se urcite vejdeme do 4 hodin, cena je jako za levnejsi balicek (viz muj web cenik).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své služby, veškeré info nalznete na webových stránkách. jakékoliv otázky ráda zodpovím telefonicky nebo emailem. Pěkný den Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme :) Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@kralojc Dobrý den, poslal jsem Vám soukromou zprávu. David
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v tomto termínu mám volno. Jsem z Prahy, ale není problém se domluvit a dorazit. V případě zájmu mrkněte na moje webovky .) Přeji pěkný den, Simona
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád budu k dispozici, více info prosím viz zprávy zde. Zdraví Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozizi. Krásný den, Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
@kralojc Dobrý den Katko, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji se ke kolegům s nabídkou volného termínu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Článek se načítá
@martyfoto Dobrý den, mohu se zeptat, jaka je cena vašich svatebních balíčku? Díky, K.
Odpovědět
Profilova fotka
@kralojc Krásný den, zasílám interní poštou.:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :) Přeji hezký zbytek dne S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 8 tis., kratšie fotenie po dohode. Prajem pekný deň. Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávající oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat. Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
@martyfoto Dobrý den, rádi bychom využili Vašich služeb. Je možné s Vámi dohodnout osobní schůzku? Jste z Prahy? Děkuji, k.
Odpovědět
Profilova fotka
@kralojc Krásný den, zajisté - napište mi prosím na můj email, který mám uvedený na webu a domluvíme se co dál.:) Těším se na spolupráci. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kralojc Katko přikládám i já svou nabídku :) Jsem kousek u Prahy :) Pavla
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?