Krásný den,
nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Fotky ze svatby dostanete do tří týdnů od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Dobrý den,
váš termín mám volný. Fotíme i točíme. Pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Hezký den Markéta
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí.
Květen mám zatím volný a rád vám svatbu nafotím.
Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš Fotograf.
Jestli hledáte pohodáře, se kterým se budete cítit příjemně, tak jsem ten pravý 🙂
Mějte se pěkně
Jakub
Dobrý den,
Váš termín mám prozatím volný, takže pokud Vás zaujme moje tvorba, velice rád se stanu vaším fotografem. Více informací a ceník naleznete na mých stránkách.
Bude mi ctí zachytit Váš svatební příběh 🤍
___
___
@viktoria_heryc
Dobrý den slečno Viktorie,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Podívejte se na naše stránky a pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí