PK [:photography:], Šumperk, máte zkušenost?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s PK [:photography:] - Lucie Peskova & Jindrich Pesek ?? Zajímalo by mě, jak probíhá focení a přibližná cena.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@lat: tak pokud se někdo dlouho neozývá tak já se třeba připomínám, mailem nebo rovnou zavolám. Co vím tak měla nějaké problémy s mailama, jako že se jí nepřečtené objevili jako přečtené, denně jí chodí určitě spousta tak se stane, že prostě přehlídne. A máš pravdu fotky má prvotřídní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarulinda přesně tak, stává se to, občas to vidím i na FB, že fotografové píší, že mají problém s maily, případně když pár dní nereagují, aby se klienti ozvali znovu, na tom přece není nic divného ;-) pokud se mi někdo delší dobu neozve, tak píši znovu nebo rovnou volám, že bych místo toho hledala jiného fotografa a nebo dělala unáhlené závěry...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to asi bylo vážně tím, že zatím nechtěli přijímat rezervace, protože bylo moc brzo. Teď jsem ji psala znovu a hned mi odepsala. A i když má fotky překrásné, tak cena je příliš vysoká (i když právem) - to bych u budoucího manžela nepochodila :(
Odpovědět
@nanuskat kolik chtějí pro rok 2013?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?