Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně se koukněte na můj web, který je uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Hezký den,
rád bych Vám nabídl mé služby, ve Smololetech jsem již jednu svatbu fotil. Podívejte se na moji tvorbu, kterou najdete u mě na webových stránkách. Když se zalíbí, ozvěte se.
Míra
Pěkný den,
zkuste se prosím mrknout na mé portfolio. Příbramsko je kraj mé snoubenky a mám to tam moc rád.
V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf + kameraman (2 lidé) nebo automatický fotokoutek na focení lidí Fotobot.
Mějte se krásně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
rády bychom Vám nabídly naše fotografické služby. Jsme dvě fotografky z jižních Čech, ale fotíme po celé republice i mimo ni. Termín Vaší svatby máme zatím neobsazený, takže bychom mohly být na vaší svatbě obě dvě (cena se nemění). Pokud Vás naše tvorba zaujme koukněte na naše stránky, nebo nás kontaktujte.
Hezký den
Bára & Nela (FOTOFACE)
Dobrý den,
Vámi vybraný termín máme zatím volný. Jsme fotografické studio z Prahy, tedy do Příbrami kousek. Rádi bychom Vám nabídli naše služby.
Přeji příjemný den
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý večer, každý je originál a tak se snažím vždy zachytit novomanžele takové jací jsou.... Pro lepší představu o mé práci navštivte můj web.
Pokud vás mé fotografie zaujmou velice rád váš společný krok zdokumentuji. Bude mi ctí...
Budu se těšit na případné setkání.
S přáním pěkného večera.
Standa Matouš
Dobrý den,
rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru.
Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma.
Vše podstatné na webu.
S pozdravem
M.V.