Omluva :překlep v datu :) Fotograf 24.6.2017 Mělnicko, Roudnicko, Praha

Hezký večer, sháním šikovného fotografa/ku na svatbu dne 24.6.2017. Přáli by jsme si focení od příprav až po krájení dortu a první tanec. Večerní veselení již fotit nechceme :-) Děkuji předem za nabídky. Hanka :-)
Odpovědět
Není to k tématu, omlouvám se, ale máme stejné datum svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Hani, mám čas a rád přijedu (jsme z Brna a svatbu nafotím). Mrkněte na moje webovky a když se Vám to bude zamlouvat, stačí napsat na mail nebo zavolat. mějte se skvěle, Petr
Odpovědět
Profilova fotka
@hanaxa Dobrý den, koukněte i ke mě do portfolia. Více o mě najdete na mém webu a reference najdete na mém profilu zde na beremese.cz. Ráda přijedu, termín volný. Hezký den, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici, nabídku máte ve zprávě.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš termín ještě volný ;) Více info si dovolím zaslat do sz. Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme zatím volný. Nabídku posíláme do SZ S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji se s nabídkou volného termínu. Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám to za Vámi kousek, pokud se Vám bude líbit styl focení, termín mám ještě volný. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. :) Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@hanaxa Zdravím Vás. Byl jsem trochu mimo email, ale již máte ve Vašem mailu odpověď a ceník. Termín stále volný. :) S pozdravem, Honza
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?